Kā es varu pateikt, vai kāds mani bloķēja sociālajos tīklos

Vīrietis sūta īsziņas savā viedtālrunī

GettyImages

Interesanti, vai jūs esat bloķēts sociālajos tīklos? Šeit ir zīmes

Ed Virgin 2021. gada 2. februāris Dalīties ar čivināt Uzsist 0 akcijas

Sociālo mediju bloks var justies kā pliķis sejā, un dažreiz tieši tā ir domāts justies. Citreiz tas var būt tikai standarta solis pēc sadalīšanās. Varbūt kādam nepatīk lasīt jūsu pretrunīgos politiskos uzskatus viņu ziņās. Vai varbūt viņi vienkārši nolēma sakopt savu draugu sarakstu, un jūs to neizdarījāt, jo gadiem ilgi neesat mijiedarbojies.



SAISTĪTĀS: Kā es varu pateikt, ja kāds bloķēja manu numuru



Ja jums ir aizdomas, ka kāds ir padzinis jūs sociālajos tīklos, lai kāds būtu iemesls, ne vienmēr ir tiešs veids, kā apstiprināt jūsu aizdomas. Pirms jūs strādājat neprāts, jūs vēlaties pārliecināties, ka jūs faktiski esat bloķēts (un pat tad, iespējams, tas nav gluži neprāts). Viens iespējamais izskaidrojums var būt tikai tas, ka lietotājs atspējoja vai izdzēsa savu kontu no šīs sociālo mediju platformas. Lai noskaidrotu darījumu, kas uzlikts uz jūsu Šerloka Holmsa cepures, un sāktu kaut ko izpētīt, vai jūs patiešām esat kļuvis par sociālo mediju bloka upuri.

Mēs sniegsim jums dažus ekspertu padomus par vienkāršiem veidiem, kā jūs varat pateikt, vai esat bloķēts lielākajā daļā sociālo mediju platformu, un pēc tam ienirt īpašās darbībās katrai no galvenajām lietojumprogrammām.



Paturiet prātā, ka bloķēšana nav tas pats, kas kāds tiek izslēgts, atlikts vai nesekots. Bloķēšana nozīmē, ka jums vairs nav piekļuves viņu profiliem vai jebkādiem līdzekļiem sazināties ar šo personu, izmantojot lietojumprogrammu, tostarp ziņas, ziņas, draugu sarakstus vai zvanus.


Parasti veidi, kā pateikt, vai esat bloķēts


Šarona van Donkelāra, TKO plkst Expandi.io , SaaS for LinkedIn mārketings Nīderlandē, piedāvāja šādas kopīgas pieejas, lai noteiktu, vai esat bloķēts:

  • Profila meklēšanā personu nevar atrast: Ja esat pamanījis, ka kāda jūsu aktivitāte ir samazinājusies no jūsu plūsmas, mēģiniet meklēt viņa profilu. Ja meklējot nevarat tos atrast, iespējams, tas ir viens no diviem gadījumiem: tie bloķēja jūs vai deaktivizēja savu kontu.
  • Jūs vairs nevarat nosūtīt tiešos ziņojumus: Jūs nevarēsiet nosūtīt tiešos ziņojumus nevienam, kurš jūs ir bloķējis, tostarp mēģināt sazināties no iepriekšējās lietotnes sarunas. Tas tiks pelēks vai aizstāts ar ziņojumu, kas norāda, ka profils vairs netiek lietots vai ir mainījies, saka van Donkelārs. Šajā gadījumā jums var simtprocentīgi garantēt, ka viņi jūs ir bloķējuši.

Lietojumprogrammas darbības, lai uzzinātu, vai esat bloķēts


Instagram

Ir četri veidi, kā jūs varat noteikt, vai kāds jūs bloķēja vietnē Instagram, norāda Hasnain Khokhawala, sociālo mediju eksperts vietnē Technographx .

  • Meklēt personu: Galvenajā lapā apakšējā navigācijas panelī noklikšķiniet uz palielināmā stikla. Meklējiet, izmantojot lietotāja vārdu vai konta nosaukumu. Ja jūs to nevarat atrast, jūs esat bloķēts vai deaktivizēts viņu konts.
  • Skatīt profilu: Ja lietotāja profilu varat atrast kāda cita lapā, noklikšķiniet uz viņa profila. Kad esat viņu lapā, jūs nevarēsiet redzēt ziņas, tikai personas un tās sekotāju ziņojumu skaitu. Ja jūs mēģināt vēlreiz sekot personai, bet nevarat, Instagram paziņo, ka esat bloķēts.
  • Nosūtīt tiešu ziņojumu: Galvenajā lapā augšējā labajā stūrī noklikšķiniet uz papīra lidmašīnas. Mēģiniet nosūtīt personai tiešu ziņojumu. Ja tiek parādīta kļūda, jūs esat bloķēts vai viņa konts vairs nav aktīvs.

Facebook



Ja kāds ir bloķējis jūs pakalpojumā Facebook, jūs nevarēsiet tos atrast nevienā meklēšanā, atzīmēt tagus vai uzaicināt viņus uz grupu vai nosūtīt viņiem ziņojumu, saka Khokhawala. Ir daži veidi, kā kādu meklēt vietnē Facebook:

  1. Mājas plūsmā, atrodoties lietotnē, augšējā labajā stūrī noklikšķiniet uz palielināmā stikla un pēc tam meklējiet personu. Ja redzat personu sadaļā Cilvēki, bet tā vairs nav jūsu draugu sarakstā, iespējams, jūs vienkārši nesekojāt. Ja personu vispār nevarat atrast, jūs esat bloķēts vai tā ir izdzēsusi savu kontu.
  2. Ja jums ir kopīgs draugs ar personu, par kuru ir aizdomas, ka jūs esat bloķējis, dodieties uz šī drauga Facebook lapu. Pēc tam draugu sarakstā noklikšķiniet uz Skatīt visus draugus. No turienes jūs varat meklēt personu un, ja izrādās, ka nav rezultātu, varat vēl vairāk apstiprināt baidīto bloku. Pirms jūs kļūstat traks un sākat vajāt personu citos sociālajos medijos, jūs vienmēr varat jautāt kopīgajam draugam, vai iespējamais bloķētājs joprojām izmanto Facebook. Jūs nevēlaties pieņemt, ka esat bloķēts - iespējams, lietotājs vienkārši izdzēsa savu kontu.

Facebook Messenger

Ja jūs esat bloķēts Facebook, jūs tiksit bloķēts arī Facebook Messenger. Jūs varat uzzināt, vai bloks ir tikai no Messenger vai visa Facebook, veicot tālāk norādītās darbības un pēc tam atkārtojot iepriekš minētās darbības.

  1. Atveriet lietotni Facebook Messenger.
  2. Izmantojiet augšpusē esošo pogu Meklēt, lai atrastu personu, vai ritiniet tērzēšanas sarunas, lai atrastu iepriekšējo sarunu.
  3. Nosūtiet personai ziņojumu.
  4. Ja saņemat ziņojumu, kurā teikts, ka ziņojums nav nosūtīts: šī persona pašlaik nesaņem ziņojumus, jūs esat bloķēts.

Twitter

Jūs nesaņemsit paziņojumu, ja jūs esat bloķēts čivināt, taču ir skaidrs veids, kā to noskaidrot, saka Khokhawala.

  1. Izmantojiet lupu apakšējā navigācijā, lai atvērtu meklēšanu.
  2. Atrodiet personu vai uzņēmumu un dodieties uz viņa Twitter profilu.
  3. Ja esat bloķēts, tiks parādīts ziņojums: Jūs esat bloķēts sekot @ (Twitter Handle) s un skatīt @ (Twitter Handle) Tweets. Jūs neredzēsiet nevienu viņu tvītu.

Tik Tok

Ja kāds jūs bloķē TikTok, tas var vienkārši nozīmēt, ka viņi jūs pārāk ciena, lai jūs redzētu viņu sinhronizētu lūpas vai dejotu kā negudrs. Lai uzzinātu, vai esat bloķēts, rīkojieties šādi:

  1. Atveriet lietotni.
  2. Noklikšķiniet uz pogas Atklāt, lai meklētu kādu, izmantojot precīzu lietotāja vārdu.
  3. Dodieties uz cilni Lietotāji.
  4. Ja viņi netiek rādīti, jūs esat bloķēts vai viņa konts ir atspējots.

Ja jums tomēr izdodas atrast kontu, kas, jūsuprāt, jūs ir bloķējis, ir divi citi veidi, kā apstiprināt savu nojautu:

  • Profilā nav redzams cits saturs, izņemot ziņojumu, kurā teikts: videoklipu nevar skatīt, pamatojoties uz šī lietotāja konfidencialitātes iestatījumiem.
  • Jūs mēģināt sekot personai, bet tiek parādīta kļūda: Jūs nevarat sekot šim kontam šī lietotāja konfidencialitātes iestatījumu dēļ.

LinkedIn



LinkedIn atbalsts piedāvā tādu darbību litāniju, kas notiks, ja tiksiet bloķēts tīklā (sarakstā noklikšķiniet uz ŠEIT). Lai noteiktu, vai esat bloķēts, piesakieties LinkedIn un pārbaudiet tālāk norādītos apgabalus. Ja uz kādu no šiem jautājumiem atbilde ir nē, jūs esat bloķēts.

  • Vai varat atrast personas profilu?
  • Vai varat nosūtīt personai ziņojumu?
  • Vai varat redzēt koplietotu saturu ar šo personu?
  • Ja jums ir personas apstiprinājumi vai ieteikumi, vai viņi joprojām ir tur?

LinkedIn bloķēšanas iemesli parasti ir saistīti ar profesionālu vai karjeras izaugsmi, nevis ar personisku problēmu, tāpēc jums nevajadzētu uztvert šo pārāk grūti.

Jūs varētu arī rakt: